Az autóversenyző és a magány


Két kulcsszót emelnék ma ki az Asztro Coaching kapcsán: az énállapotok és az erőforrások. 

Énállapotaink asztro szempontból azok a bennünk élő, rajtunk keresztül megnyilvánuló archetípusok, amelyek elsősorban bizonyos életterületeken vagy élethelyzetekben manifesztálódnak, aktiválódnak. Általában 3-5 énállapotunk van, néha több. Ezek azok az asztrológiai részletek a születési képletből, amelyek a többinél hangsúlyozottabban vannak jelen bennünk. Emiatt is van az, például, hogy valaki bár az Oroszlán havában született  (vagyis a Nap az Oroszlánban van) bizonyos helyzetekben egészen másként, nem-Oroszlánként érez és viselkedik. A Nap bár nagyon fontos de csak egyike az énállapotainknak. 

Egy másik  kulcsszó az Asztro Coaching beszélgetésekben: az erőforrás. Abban az értelemben, hogy egyszercsak rálátunk valamire, amit előtte hátrányként éltünk meg, és meglátjuk benne az erőt, s az erő forrását. A te erőd forrását. Valami, amit addig traumaként éltél meg, egyszercsak átfordul valami mássá. Megváltozik a kisugárzásod, jelenléted: tudatod ilyenkor egy nagyot tágul. Minél tágabb a tudatod, annál több mindent tudsz befogadni. Annál több mindenek lesz meg a saját helye, kizárás és hárítás nélkül. Mind az asztrológiában mind az állításokban valami nálunk sokkal nagyobbal lépünk kapcsolatba. 

Pl. az egyik kép, amit szeretek használni: egy együléses sportautó, amelyik 300 km/órás sebességgel száguld az autópályán a saját célja felé (Kos-erő). És ezt az erőt elnyomja magában, vagy legalábbis ítélkezik felette, mert nem illik, mert ilyet egy jó kislány vagy egy jó fiú nem tehet, mert az ambíció nem jó, mert nem korrekt, stb. Pedig nem mindenki képes erre (pontosabban: nem minden énállapotunk képes erre): van, aki egy baromhúzta szekér sebességén szeret vagy tud mozogni egy sáros falusi országúton. Az előbbi énállapot természete, hogy benevezzen az autóversenyre és azt meg is nyerje - és erre nem mindenki képes. Vagyis: erő, erőforrás. Adottság. Ahogy a lassúságra és megállásra való képesség is az. Nem mindenki képes rá, vagy legalábbis nem mindenkinek megy könnyen, magától. És az adottságokat meglovagoljuk, használjuk. Eleinte az egónk meg- és kiélésére, majd annak meghaladására is.

Vagy a másik: a magány. Nem mindenki képes a magányra. Nem mindenki tudja megélni a magányt, a magányos időszakokat. Sőt, alig van, aki örömmel beleereszkedne. Szinte mindannyian azonnal valamihez nyúlunk: magunkhoz, egy cigihez, sör, tévé, netflix, tiktok, telefon, kocsma, színház, tanfolyam - bármi, csak ne a magány. Aki pedig belemerül, az meglátja a magány gazdagságát, amit társas helyzetben nincs hogy megélj. Ilyenkor erőd forrása éppen az, hogy megéled magányod méltóságát. Úgy tudsz majd mások elé állni, ahogy egy magányt sosem tapasztaló sosem tudna. 

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül.  
Részletes elemzés + magyarázat + coaching
 

Írj üzenetet bizalommal! 💬 Zsolt vagyok és szeretettel várlak! ❤️ 

Részletekért kattints ide ► https://asztro.zsolt.ro/p/coaching.html 

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!