Visszajelzések

Az a legértékesebb visszajelzés az Asztro Coaching beszélgetés alatt, amikor beáll a csend a vonal másik végén: a kliens magára ismer és lélekzet-visszafojtva figyel. Így válnak a szavak gyógyírrá. Ezt csak az a pillanat übereli, amikor meghallom a szipogást vagy a halk, felszabadító felsírást. És persze van olyan is, hogy utólag kapok egy írott visszajelzést – alább olvashatsz ezek közül néhányat. Köszönöm a bizalmat!

Teljesen összefoglaltad aki, ami vagyok... Nagyon jó hatással volt rám a coaching, sokmindent megértettem, és könnyebb elfogadnom azt, amiről azt hittem full gáz bennem. Segítenek a javaslataid a mindennapokban, hogy mikor melyik "énemet"szedjem elő, melyik segít jobban a cél elérésében. Nagyon hálás vagyok Neked, mert segítettél abban, hogy elfogadjam azt, aki vagyok, és ne küzdjek folyton ellene, hanem fordítsam javamra a "rossz" tulajdonságaimat. A kérdéseiddel is fullra betaláltál, anélkül, hogy szinte bármit tudtál volna rólam. Megfogalmaztad azokat a gondolataimat, amik folyamatosan itt motoszkálnak a fejemben. Köszönöm! (Erika, Budapest)

Nem hiszed el, de ma reggel más emberként keltem fel, nagyon sok felismerésem volt tegnap. Hihetetlen változásra ösztönöz a tegnapi beszélgetésünk. (Viki, Debrecen)

Nagyon letisztult. (Edó, Kolozsvár) 

Jó lenne időről időre visszajárni a toronyba, a nagy varázslóhoz (hozzád) békességért. Csak ülni ott, amíg a csendjeink összeérnek és újra feltöltődöm… És jobban vigyázni rá, mert a napi gondok úgy lopják ezt a békét, mind a szürkék az időt. (Rozi, Marosvásárhely) 

Elképesztő sokat kaptam tőled. Különleges jelenléted van, és nagyon figyelmes vagy. Hálás vagyok neked. (Eszter, Marosvásárhely)

Köszi, feltöltöttél. Nagyon kevés ember van akivel így tudok beszélgetni és aki megért engem is. (Katalin, Kolozsvár)

Az Asztro Coaching Zsolttal felnyitotta a szemem, köszönöm. Egy olyan helyzettel szembesültem, amikor megértettem az anyámtól való függőségemet. Ez azt jelentette, hogy mindig hajlandó voltam a kedvében járni, még akkor is, ha a lelkemre léptem, csak azért, hogy szeressen. Ezekben a napokban elnyertem függetlenségemet tőle, és nem voltam hajlandó kihasználni a gyengeségemet, és már nem féltem nemet mondani. (Mirela, Konstanca)

Elképesztő sokat kaptam tőled. (-) Különleges jelenléted van, és nagyon figyelmes vagy. Hálás vagyok neked. (Eszter, Marosvásárhely)

Átfogó, mindenre kiterjedő volt az elemzés, időnként merítek belőle. A mai napig azt a borzongató döbbenetet érzem, ami akkor kapott el, amikor hallgattalak. Olyan dolgokról beszéltél, amiket nem tudhattál rólam, sőt, pár olyan tulajdonság is előkerült, amit próbálok kinevelgetni magamból és nem hagyom érvényesülni - de az asztrotérképen ott van! Hihetetlen, csak egy próbát akartam tenni, csak úgy érdekességből, miért-is-ne hozzáállással és lett belőle csodálkozás! (Noémi, London)

Minden, amit adsz az embereknek, tiszta. (Zsuzsa, Debrecen) 

Empowering! (Gyuri, Budapest)

Kellemes, korrekt, barátságos. Felelősségteljes. (Mónika, Budapest)

Sokszor eszembe jut amiket mondtál, pont most gondoltam, hogy újrahallgatom a beszélgetésünket. Nagyobb önbizalmat kaptam utána, mert egy visszajelzés volt, hogy jó úton járok, jók a megérzéseim. Nagyon odafigyelek magamra, s nem olyan rég tisztult le bennem hogy sokkal többet segíthetnék másoknak, ezért munkahelyet váltanék. Segített a saját magam elfogadására, mindig magammal volt a legtöbb gondom, de most ez gyökeresen megváltozott (Enikő, Marosvásárhely)

Megnyugtatott: bizonyos dolgok a helyükre kerültek. Utólag is eszembe jut egy-egy mondat és megmosolygtat, pl a főnix madár jelképe, az elengedés gyakorlása vagy a küldetésem. Bernadett (Marosvásárhely)

Telitalálat! Gyöngyi (Hatvan)

A​nnyira jól átadtad, amik bennem vannak. Még ülepszik, de hihetetlen élmény. Úgyhogy nagyon köszönöm. ​(​Viki, Budapest​)​

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Zsolt-féle Asztro Coaching beszélgetést. Nagyon részletes és mély elemzést nyújt, és számomra homályos összefüggéseket világított meg, amiket használni tudok életem tudatosabb megélésében. (Sára, Hollandia)

Óriási élmény volt veled beszélgetni. (Brigitta, Paks)

Kedves Zsolt! Még egyszer köszönöm az útmutatásokat és a megerősítéseket, jó kis útravalót kaptam Tőled. Nagyon sok erőt és örömöt kívánok a további munkádhoz és készíts még sok-sok lélekringató hanganyagot. Tutira ezért nyíltam meg Neked! Hálás vagyok a munkádért, vigyázz magadra! (Zsuzsa, Debrecen)

Sokat változott az életem és csak pozitív irányba. Hálás vagyok, megnyitottál egy olyan világot, ami számomra teljesen ismeretlen volt. Önmagam megismerése mindaddig míg a veled folytatott beszélgetés megtörtént úgy működött, hogy többnyire más által ismertem meg picit jobban önmagam. Te összefüggéseket nyújtottál azokban a dolgokban, amelyek számomra zűrzavarosak voltak. (Zsófi, Kolozsvár)

Nagyon segít, hogy könnyebben elfogadjam önmagamat, azt, aki vagyok, és ami a dolgom, anélkül, hogy emiatt furcsának érezném magam. (Mária, Marosvásárhely)

Az asztrológiai analízis összefogta az „én-nek” nevezett kis világomat és rávilágított olyan dolgokra, amikre eddig is figyeltem, de most végre magyarázatot is kaptam rájuk. Ez a fajta rálátás az életemre nagyban segíti a megküzdést, elfogadást bizonyos élethelyzetekben, kapcsolataim terén és legfőképpen önmagam elfogadásában, gyógyításában, személyes fejlődésem segítésében. Abban, hogy egy intim-szeretetteljes kapcsolatot alakítsak ki önmagammal, az én kis világommal és ennek folytán a környezetemmel is: elfogadva gyengeségeimet, adottságaimat, megtörtségemet és egyszerű emberi mivoltomat. Magamévá tenni és elfogadni életutamat és lassan, türelmesen haladni abba az irányba, hogy egy valódibb, szabadsággal és szeretettel teli önmagammá váljak, ahol már nem is csak én vagyok, hanem mi vagyunk és együtt vagyunk, szavak,magyarázatok és falak nélkül. (Hanna, Marosvásárhely)

„Hát én mindjárt elájulok!” (Erika, Stockholm)

Bizget azóta is, és elindított egy új úton, az asztrológia útján. (Dorottya, Csíkszereda)

Egy sokrétü, mélyenszántó elemzést kaptam az asztrogram alapján: olyan összefüggések és dinamikák váltak tisztává, érthetővé, amik nap mint nap formálják az életemet. Sokkal jobban értem ezáltal a saját magam müködését, letisztultabban és tudatosabban vizsgálom a bennem lévő erők kiegyensúlyozottságát vagy épp egymásnak feszülését. Talán ez a tudatosítás vagy fejlődési lépés indíthatta be bennem a "mélyben" is a folyamatokat... 2 héttel az asztro coachingot követően egy eléggé rossz, lehúzó napom volt és beugrott, hogy írhatnék neked, hátha tudnál a képlet alapján valami tanácsot adni... Ekkor még nem sejtettem, hogy egy chat-coachingba fogunk bele. Ennek keretében gyakran meglepő kérdéseket tettél fel, amik így utólag visszanézve sebészi pontossággal lőtték be azokat a területeket bennem, amiken dolgoznom kell, amiket meg kell gyógyítsak vagy amiknek több odafigyelést és időt kell szenteljek. Ez számomra nagyon meglepő, mert nem gondoltam volna, hogy interneten, chaten keresztül ilyesmi létrejöhet. Külön tetszett, hogy a beszélgetésünk és a chat különösebb hókuszpókusz nélkül, a maga nemes egyszerüségében zajlott és esszenciálisan hatott rám. Külön köszönöm a célzott ajánlásokat, könyveket. Biztos vagyok benne, hogy a jövöben is bátran fogok hozzád fordulni, ha segítségre lesz szükségem. Fruzsina (Frankfurt, Németország)

Azóta is sokszor vissza-visszatérek gondolatban a beszélgetésünkhöz, és hogy milyen érdekesen alakulnak a dolgok, az elmúlt napok eseményei nagyon felerősítették azokat a folyamatokat, amikről beszéltünk. Azt érzem, hogy most sokkal tudatosabban, szinte külső szemlélőként, egyfajta elhatárolódással tudom figyelemmel kísérni a bennem és körülöttem zajló történéseket. Talán a legfontosabb lecke, amit most megtanultam, hogy nem baj, ha nem a társadalmi normák, vagy mások által felállított szabályok határozzák meg az életemet. Én is, ahogy mindenki, teljesen személyre szabott életutat kell, hogy bejárjak, amiben a határokat és korlátokat nekem kell felállítanom. Természetesen úgy, hogy a mindent meghatározó alapelv ne sérüljön, vagyis azt tedd mással, amit szeretnél, hogy mások tegyenek veled. Mert minden körbeér. (Gabriella, Nagycenk)

#AsztroCoaching élő szóban, online

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül. 

Részletes elemzés + magyarázat + coaching ✨

Írj üzenetet bizalommal!

Zsolt vagyok és szeretettel várlak!

Facebook Messenger üzenetküldéshez kattints ide!

Telefon / WhatsApp: +40751455145   

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Facebook-oldal: facebook.com/lelekzetmeditacio

Email: zsoltsuto kukac gmail pont kom

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!