Asztrológiai Konzultáció

Készen állsz a váltásra? Megértél a változásra? 


Közel 40 éven át elutasítottam az asztrológiát - aztán egy mély krízis (melynek során mindent elveszítettem, amiről azelőtt azt hittem, az enyém) rávitt és segítséget kértem egy asztrológustól. Az akkori újrakezdés folyamatában a védikus bölcselet, az ászanák és a mantrák segítettek – de az első, igazán erőteljes impulzust a változásra és újrakezdésre az asztrológia adta meg. Az asztrológiai elemzés, amit akkor kértem és kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet: megnyugodtam, hogy helyénvalók a (meg)érzéseim, megértettem, hogy merre ne tovább és tisztán megláttam, hogy merre menjek tovább. Ez a fő célom minden klienssel, aki Asztro Coachingért fordul hozzám. 

Az asztrológia nem csodamódszer – és mégis csodákra képes, szinte mindig. Nem feltétlenül való mindenkinek – és mégis, mindenkinek javára válhat. A valóságnak sok dimenziója van – az anyagi világ csak egyik ezek közül. Az asztrológia segítségével oda pillantunk be, ami a látható mögött van. Mint egy spirituális fényképezőgép: napjegyünk fényével világítunk be a személyiség árnyékos részeibe. (Régebben szenvedélyesen fotóztam, innen a hasonlat) 

Amikor valakinek az asztrogramját elemzem, egy kicsit olyan mintha meztelenül állna előttem – abban az értelemben, hogy áttetszővé válnak a maszkok és megmutatkoznak a vakfoltok meg a belső árnyék. Így aztán bátorságra és komoly motivációra van szükséged ahhoz, hogy valakitől asztrológiai elemzést kérj és azt befogadd. Egyébként meg csak zárójelben megjegyzem: minden egyes asztro-elemzésből, amit Rólad készítek, Magamról is tanulok. Ez egy nagyon különleges #varázstükör, neked is tiszta szívesen ajánlom. 

Írj üzenetet bizalommal! Szeretettel várlak, kattints ide!

Hát mikor máskor néznél rá az asztrogramodra, ha nem krízisben?! Ha például karmatorlódást vagy karmikus akadályokat tapasztalsz életedben, fejlődésedben, akkor érdemes asztrológushoz fordulni. Gondolj arra, amire még gondolni sem mersz - abba az irányba kell indulnod. (Karmatorlódásra 3 módszert ajánl a hagyomány: az asztrológiát, a Tarot kártyákat és a Ji Kinget.)

Az asztrogramban több útjelző is van, ami a személyes fejlődésünk irányát mutatja – én ezekből kettőt szoktam kiemelni: a Jupitert és a Ráhut (utóbbi az, amit már tudunk de amire alig vagy félve gondolunk). Az integrálás gyorsításához minden beszélgetés végén magam is segítséget nyújtok az ajánlott meditációkkal és önfejlesztő gyakorlatokkal - ezekkel a gyakorlatokkal tudjuk oldani, lazítani a karmánkat. 

A bölcs uralkodik a bolygóin – tartja a mondás. Igen, minden nehészséget meg lehet haladni, minden traumából fel lehet gyógyulni, és minden sorsot karmává lehet változtatni. Számíthatsz arra, hogy amit az Asztro Coaching során kiolvasunk a bolygóidból, az többször visszhangzik majd benned a beszélgetésünk után. Egyre mélyebben és mélyebben megérted és végül minden a helyére kerül – ez egy folyamat, ami nem a kapcsolatfelvétellel kezdődött és nem a beszélgetésünkkel ér véget. Mondd ki magadnak: lezárom a múltat és továbblépek, megtanulok bízni a (meg)érzéseimben – tudom, hogy mi a dolgom ezen a világon.

Az asztrológiai elemzést én egy személyre szabott önismereti támogató beszélgetés keretein belül teszem, amelynek kiindulópontja az asztrogramod és annak részletes elemzése. Rólad és Neked szól, és általában másfél-két órát tart. Olyan elemzést készítek, amelyben a személyiségedet részletekbe menően vizsgáljuk meg az asztrológia szemszögéből: énállapotok, belső dinamikák-tendenciák, folyamatok és ellentmondások, a külvilággal való kapcsolódási pontok, stb. A hangsúlyt mindig a pozitív, tudatos fejlődésre, önfejlesztésre, a továbblépés lehetőségeire helyezem. 

Írj üzenetet bizalommal! Szeretettel várlak, kattints ide!

Az beszélgetés több szinten zajlik: az asztrogramból indulunk ki, és akarva-akaratlanul felbukkannak a nehézségeinket, életünk fő kihívásait képviselő részletek - ezekkel egy másik szinten is foglalkozunk. Íme ez a folyamat 4 lépésben.

1. Az asztrológia segítségével egyértelművé válik egy téma, egy tendencia, egy hajlam (a lelki búvópatakok),

2. minél pontosabban, pragmatikusabban megnevezzük annak a jelen életben való, mostani megnyilvánulását, formáját,

3. értelmezzük annak üzenetét és szerepét, okait és céljait, majd

4. megkeressük a megoldást – ez utóbbira az asztrogram is kínál utalásokat. Illetve a pontosan célzott kérdéseim segítségével szinte mindig maga a kliens találja meg. Ezek a gyógyító skorpió-kérdések: nagyon nem mindegy, milyen szavakkal, hangsúllyal és együttérzéssel használjuk ezeket.

Ez a folyamat mindig integráláshoz, megbékéléshez, tudatosodáshoz, gyógyuláshoz és végül ébredéshez, világosodáshoz vezet. Ez minden spiritualitás lényege.

Írj üzenetet bizalommal! Szeretettel várlak!

Facebook Messenger üzenetküldéshez kattints ide!

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Mobil: +40751455145 

Email: zsoltsuto kukac gmail pont kom 

Asztrológiai konzultáció élő szóban, online

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül. 

Részletes elemzés + magyarázat + coaching 

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Facebook-oldalam: