Így jártam az asztrológiával

Az asztrológiát (és a jógát) amikor elkezdtem tanulmányozni, már elmúltam 40, tehát nagyjából 8 éve. Addig a meditáció a (zen és a tibeti) buddhizmus világa szippantott be, meglehetősen szigorúan és mereven, ami az egyéb spiri utakat illeti. Nem új módszert vagy spirituális utat kerestem, hanem egyszerűen megérteni akartam, miután egy kolozsvári asztrológustól mélyelemzést kértem és kaptam. Meg akartam ismerni önmagam, 1. az ismétlődő negatív mintáimat, 2. létezésem célját ebben az életben, itt és most, és 3. Hogy jobben megértsem a világot és életem fontos kapcsolatait. Az asztrológia egy nagyszerű lélektudomány, amivel az ént és a világot mélyen megismerhetjük, a látszaton túl. 

Sok éven át tanulmányoztam nagy élvezetettel az általam készített részletes asztrológiai elemzéseket, saját fejlődésem és megértésem érdekében. Ezt a 2020-as lezárások idején kezdtem kínálni szolgáltatásként, amikor hirtelen minden bevételi forrásom elveszett, és azóta is örömmel figyelem, ahogy életemnek ez az alap-fonala milyen szépen fejlődik és manifesztálódik. Nem véletlenül mondom, hogy alapból, gyárilag coach vagyok: igyekszem mindenkiből minden helyzetben a legjobbat kihozni. 

Szóval én így jártam az asztrológiával. Valami, amit pusztán személyes célból kezdtem el gyakorolni, kinőtte magát valami mássá, többé. Nem új módszert vagy spirituális utat, és nem új munkát kerestem, hanem egyszerűen csak érteni, megismerni akartam. Önmagamat. És a körülöttem lévő világot, annak számomra fontos szereplőit. Ezt kínálom tiszta szívből most az Asztro Coachingért hozzám forduló kliensek számára, online és személyesen egyaránt.

Asztro Coaching élő szóban, online és offline

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül.
Részletes elemzés + magyarázat + coaching

Írj üzenetet bizalommal! 💬 Zsolt vagyok és szeretettel várlak! ❤️

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!