Ami által zuhannál


Attól Coaching és nem csak sima asztrológiai elemzés, hogy az erőforrásokra és a sokoldalúságra koncentrálunk. Mindennek megvan a jó, a rossz és a közepes oldala, és mi megnézzük, hogy honnan hova lehet eljutni ezeket tekintve. Hogyan lehet eljutni onnan, hogy valami lehúz, visszahúz, odáig, hogy emel, felemel. Ami által zuhannál, azáltal emelkedsz.

Legtöbbünk a tulajdonságaink tekintetében valahol középen mozgunk, kicsit jobbra, kicsit balra, kicsit jobban, kicsit gyengébben - de vannak aspektusok amelyekben például kiválóak vagyunk, és vannak más aspektusok, amelyekben nagyon mélyre le is csúszhatunk. Rajtunk áll hogy abban a bizonyos témában hova tudunk eljutni, milyen magasra vagy mélyre.

Az Asztro Coaching beszélgetések során nem célom fatalista kijelentéseket megfogalmazni, hanem: megnevezni ezeket a fő élet-témákat, érzékletes képek formájában, meglátni bennük az erőforrást, majd megfogalmazni azt, hogy miként tudjuk azokat hasznosítani. Ezzel igent mondunk a belső sokoldalúságunkra. Ez aztán sokszor megjegyezhető, előhívható mantraként is megfogalmazódik. Felidézhető konstellációként. Vagyis: hogyan lehet ezeket behívni, megidézni és fejleszteni, amikor helyzet van.

Alapfeltevés, hogy sors van, vagy legalábbis valamiféle afféle, amit sorsnak is nevezhetünk. De ha ezt a szót nem szereted használni, talán azt elfogadod, hogy mindenképpen nálunk éd tőlünk nagyobb erők vannak és hatnak - azt már nem is teszem hozzá, hogy túl a látható, anyagi, dualista világon, mert ez előfeltétel mindahhoz, amit az asztro tud nyújtani. Vagyis alapvetően nem a teljesen kezdők tudnak a leginkább profitálni egy ilyen beszélgetésből - ugyanakkor kemény, besűrűsödött, megrögzött héjat is láttam már megrepedni általa.

Hogy mihez kezdek mindezzel, az már rajtam múlik, a tudatosságomon, a tudatszintemen. Az elhatározásomon és a bátorságomon múlik, amivel vagy szembenézek azzal ami van, vagy nem. 🙏 ✨

Szeretettel várlak szembenézni önmagaddal és a színes, nyíló tavaszi világgal!

Asztro Coaching élő szóban, online

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül. 
Részletes elemzés + magyarázat + coaching ✨

Írj üzenetet bizalommal! 💬  

Zsolt vagyok és szeretettel várlak! ❤️

Facebook Messenger üzenetküldéshez kattints ide!

Telefon / WhatsApp: +40751455145   

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Facebook-oldal: facebook.com/lelekzetmeditacio

Email: zsoltsuto kukac gmail pont kom

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!