11 + 1 bekezdés arról, amire gyakran rácsodálkozom az ASZTRO COACHING kapcsán

 

Minden egyes alkalommal, minden egyes új kliens asztrogramjával, újra és újra rácsodálkozom arra, hogy milyen csodálatos és egyszeri, megismételhetetlen lelkek vagyunk mindannyian. Meg arra a sajátos "logikára" amivel az Univerzum kidolgozza a személyre szabott leckéinket (ezeket mutatja meg az asztrogram), és ezért minden egyes új kliens kapcsán csak a hála nő bennem, mert így minden elemzés, amin dolgozom, számomra is megértést, ébredést és örömöt hoz. Mindenkiben ott van minden (asztrológiai) archetípus, de egyetlen Valakinek van kapacitása arra, hogy ezeket Mind Egyszerre élje: annak, aki ezeket megteremtette.

Közel 40 éven át elutasítottam az asztrológiát - aztán egy mély krízis (melynek során mindent elveszítettem, amiről azelőtt azt hittem, az enyém) rávitt és segítséget kértem egy asztrológustól. Az újrakezdés folyamatában a védikus bölcselet, az ászanák és a mantrák segítettek – de az első, igazán erőteljes impulzust a változásra és újrakezdésre az asztrológia adta meg. Az asztrológiai elemzés, amit akkor kértem és kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet: megnyugodtam, hogy helyénvalóak a (meg)érzéseim, és tisztán megláttam, hogy merre (ne) menjek tovább. Ez a fő célom minden klienssel, aki hozzám fordul.

Ha megértem a személyes karmát, szabadon tudom megteremteni és manifesztálni a jövőt.

Az asztrológia nem csodamódszer – és mégis csodákra képes, szinte mindig. Nem feltétlenül való mindenkinek – és mégis, mindenkinek javára válhat. A valóságnak sok dimenziója van – az anyagi világ csak egyik ezek közül. Az asztrológia segítségével oda pillantunk be, ami a látható mögött van. Mint egy spirituális fényképezőgép: napjegyünk fényével világítunk be a személyiség árnyékos részeibe. (Régebben szenvedélyesen fotóztam, innen a hasonlat.)

Amikor valakinek az asztrogramját elemzem, egy kicsit olyan mintha meztelenül állna előttem – abban az értelemben, hogy áttetszővé válnak a maszkok és megmutatkoznak a vakfoltok meg a belső árnyék. Így aztán bátorságra és komoly motivációra van szükséged ahhoz, hogy valakitől asztrológiai elemzést kérj és azt befogadd. Ez egy nagyon különleges #varázstükör, neked is tiszta szívesen ajánlom. Cseresznye a tortán, hogy a beszélgetések során általában eljutunk a személyes mantrákig is, amik a Te fejlődésedet fogják segíteni.

Ráadásul az a klassz az Asztro Coaching-ban, hogy egyetlen alkalom is elég. Ahhoz, hogy olyan erőteljes új impulzusokat kapj, amelyekből majd kinőhet a változás, a váltás. Ahhoz, hogy perspektívát válts, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy túlmozdulj a holtponton. Ahhoz, hogy gyöngéden lélektükörbe pillants, ami nélkül nincs hogy meglásd a vakfoltodat. Továbblendülsz, átlendülsz, lépsz egyet, kettőt – vagy egy jó nagyot, jó esetben. A lépés mértéke nagyban függ attól, hogy Te magad hol tartasz utadon és mennyire tudod befogadni azt, amit a asztrogramod mutat.

Persze nem mindig elég ez a továbblendülés, és van hogy hiába váltottunk perspektívát, stagnálunk vagy visszaesünk. Ilyenkor kezdünk el dolgozni a Coaching emberközelibb eszközeivel, az asztrológiát a háttérben hagyva – az ilyen beszélgetések már ismétlődhetnek, spirálban felfelé.

A bölcs uralkodik a bolygóin – tartja a mondás. Igen, minden nehészséget meg lehet haladni, minden traumából fel lehet gyógyulni, és minden sorsot karmává lehet változtatni. Számíthatsz arra, hogy amit az Asztro Coaching során kiolvasunk a bolygóidból, az többször visszhangzik majd benned a beszélgetésünk után. Egyre mélyebben és mélyebben megérted és végül minden a helyére kerül – ez egy folyamat, ami nem a kapcsolatfelvétellel kezdődött és nem a beszélgetésünkkel ér véget.

Hát mikor máskor néznél rá az asztrogramodra, ha nem krízisben?! Ha például karmatorlódást vagy karmikus akadályokat tapasztalsz életedben, fejlődésedben, akkor érdemes asztrológushoz fordulni. Gondolj arra, amire még gondolni sem mersz - abba az irányba kell indulnod. (Karmatorlódásra 3 módszert ajánl a hagyomány: az asztrológiát, a Tarot kártyákat és a Ji Kinget.)

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Az asztrogramban több útjelző is van, ami a személyes fejlődésünk irányát mutatja – én ezekből kettőt szoktam kiemelni. Az integrálás gyorsításához minden beszélgetés végén magam is segítséget nyújtok az ajánlott meditációkkal és önfejlesztő gyakorlatokkal - ezekkel a gyakorlatokkal tudjuk oldani, lazítani a karmánkat.

Az asztrológiai elemzést én egy személyre szabott önismereti támogató beszélgetés keretein belül teszem, amelynek kiindulópontja az asztrogramod és annak részletes elemzése. Rólad és Neked szól, és általában másfél-két órát tart. Olyan elemzést készítek, amelyben a személyiségedet részletekbe menően vizsgáljuk meg az asztrológia szemszögéből: énállapotok, belső dinamikák-tendenciák, folyamatok és ellentmondások, a külvilággal való kapcsolódási pontok, stb. A hangsúlyt mindig a pozitív, tudatos fejlődésre, önfejlesztésre, a továbblépés lehetőségeire helyezem.

A beszélgetés több szinten zajlik: az asztrogramból indulunk ki, és akarva-akaratlanul felbukkannak a nehézségeinket, életünk fő kihívásait képviselő részletek - ezekkel egy másik szinten is foglalkozunk. 1. az asztrológia segítségével egyértelművé válik egy téma, egy tendencia, egy hajlam (a lelki búvópatakok), 2. minél pontosabban, pragmatikusabban megnevezzük annak a jelen életben való, mostani megnyilvánulását, formáját, 3. értelmezzük annak üzenetét és szerepét, okait és céljait, majd 4. megkeressük a megoldást – ez utóbbira az asztrogram is kínál utalásokat. Illetve a pontosan célzott kérdéseim segítségével szinte mindig maga a kliens találja meg. Ezek a gyógyító skorpió-kérdések: nagyon nem mindegy, milyen szavakkal, hangsúllyal és együttérzéssel használjuk ezeket. Ez a folyamat mindig integráláshoz, megbékéléshez, tudatosodáshoz, gyógyuláshoz és végül ébredéshez, világosodáshoz vezet. Áldás! 🙏

#AsztroCoaching élő szóban, online

Érthetően, a mindennapok nyelvén, mellébeszélés nélkül. 

Részletes elemzés + magyarázat + coaching ✨

Írj üzenetet bizalommal! 💬  

Zsolt vagyok és szeretettel várlak! ❤️

Facebook Messenger üzenetküldéshez kattints ide!

Telefon / WhatsApp: +40751455145   

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Facebook-oldal: facebook.com/lelekzetmeditacio

Email: zsoltsuto kukac gmail pont kom

Bízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!