Asztro-tippek: Halak

 5 TIPP, amivel megerősítheted a benned levő HALAK aspektust!

Függetlenül attól, hogy melyik bolygód van a Halakban az asztrogramod szerint…

1. Feküdj fel a víz (tenger, folyó) hullámaira, dőlj hátra, és hagyd magad feloldódni a lebegésben – miközben kapcsolódj a benned levő végtelen érzelmi óceánhoz, érezd, ahogy megtart, fenntart, elringat. Ha nincs kéznél egy tenger akkor kipróbálhatod a hangtálaimat is: https://youtu.be/frzVP-a_pX4

2. Használj szimbólumokat: tedd ki őket az életteredben és napközben többször röviden hangolódj rájuk. A mandalák és a jantrák összetettebb képek, de azokat is használhatod.

3. Böjtölj. Pl. kedden és pénteken délig csak forralt vizet fogyassz, és aznap ne egyél egyáltalán állati eredetű élelmet.

4. Gyakorolj Jézus-meditációt vagy univerzális szeretet-meditációt (pl. metta). Oldódj fel a mantrák éneklésében vagy a zenehallgatásban, teljesen merülj bele, add át magad az élménynek. Oldódj fel a valaki iránti szeretetedben. És ne feledd: a földi szeretet-szerelem célja, hogy benne felismerjük az Isten iránti szeretetet, odaadás ízét.

5. Vegyél részt egy offline vagy online Ecstatic Dance eseményen, ahol a zenék széles zenei és érzelmi spektrumot fednek le és így nagyon sokféle érzelmet fel tudsz hozni, meg tudsz élni, és ki tudsz magadból táncolni. Itt vannak az én Ecstatic Dance mixeim: https://www.mixcloud.com/djterton/playlists/ecstatic-dance/

#AsztroCoaching

Írj üzenetet bizalommal! Szeretettel várlak!

Facebook Messenger üzenetküldéshez kattints ide!

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Mobil: +40751455145 

Email: zsoltsuto kukac gmail pont komBízd rá magad a lélekből áradó Fényre

Várlak a Facebookon is!


Zsolt vagyok és szeretettel várlak!